Nieuws   Proud Experts

2021, we are_ ready for you!

Een nieuw jaar, met volop nieuwe kansen. We hebben een veelbewogen jaar afgesloten, dat veel mensen maar al te graag achter zich laten. Een ongenode gast vestigde zich in ons land, een plaaggeest die voorlopig van geen wijken weet. In sneltreinvaart blikken we terug op dit bizarre jaar en we werpen de blik kort vooruit.

header image

Corona houdt ons allemaal in zijn greep, zowel zakelijk als privé. Voor veel mensen is het virus iets om rekening mee te houden, een onzichtbare dreiging die ons normale leven helemaal overhoop haalt. Er worden ook mensen direct door geraakt. De verhalen van ernstige ziekte en verlies van dierbaren, vaak zonder fatsoenlijk afscheid te kunnen nemen, laten ons niet onberoerd. Pijn en verdriet waar je stil van wordt.

In de bestrijding van het virus gloort licht aan de horizon. Vaccins. Mogen we in de zomer weer onbezorgd het terras op? Elkaar de hand schudden? (Groot-)moeder weer een knuffel geven? We hebben er vertrouwen in dat het antwoord ‘ja!’ zal zijn. Wat een grandioze triomf voor de wetenschap zou dat betekenen!    

Tijdens dit turbulente jaar bevond Proud Experts zich ondanks alles in een sterke opwaartse beweging. We bestormden nieuwe markten met innovatieve proposities en introduceerden met succes ons Full Experience concept, dat onze positie als strategisch en tactisch partner flink versterkt. Proud Experts voert niet alleen uit, maar brengt de ideale klantreis dichterbij voor onze opdrachtgevers en hun klanten!

We groeiden van 200 medewerkers naar.. meer dan 500! Deze ongekende opmars bleef niet onopgemerkt in de markt. De blik van specialisten en beslissers in de branche rust steeds vaker op ons, onze oplossingen kunnen op warme aandacht rekenen en ook de media schrijven over ons.

We zijn trots op al onze projecten en nieuwe initiatieven. Er is ongekende ontwikkeling geweest, bijvoorbeeld op onze CDD-portefeuille. 

We vroegen in dit jaar veel van onze mensen. En onze mensen hebben geleverd. Onze Experts zijn flexibel, zelfactiverend en kundig. Bovenal hebben we aangetoond echt hart voor de zaak te hebben. Een groter hart dan we durfden dromen. Ondanks dat bijna iedereen vanaf maart thuis werkt, zijn we positief en betrokken gebleven en heeft iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid gepakt.

In 2021 dromen we lekker verder over nieuwe efficiencyslagen en gestroomlijnde processen, de volgende stappen in customer centricity, excellente en data driven klantbediening. En natuurlijk willen we elkaar weer écht kunnen zien op de werkvloer, tijdens teamuitjes, borrels en vakinhoudelijke activiteiten!

Al in de vroege dagen van Proud Experts was een bijzondere teamgeest voelbaar. Die heeft zich dit jaar definitief in de bedrijfscultuur verankerd. Samen maken we wat onmogelijk lijkt mogelijk en we stuwen elkaar naar grote hoogten. Dat we daar ongelofelijk TROTS op zijn moge duidelijk zijn.

You never work alone!