Over ons   Proud Experts
Proud Experts Vacatures Hero Groot Proud Experts Vacatures Hero Groot Proud Experts Vacatures Hero Groot

we are _

Proud Experts

jumping arrow

we are_ on a mission

De missie van Proud Experts is het persoonlijker, positiever, beter en makkelijker maken van de interacties tussen eindklant en dienstverlener. Deze doelstelling verliezen we nooit uit het oog en vindt zijn weerslag in ons bedrijfsmodel van managed outsourcing. We zijn een projectorganisatie en nauwe samenwerkingspartner voor onze opdrachtgevers. Zo dragen we bij aan het telkens verder verbeteren van de klantbeleving en kwaliteit van de processen.

quote

Om topervaringen te creëren voor je eindklanten moet alles samenkomen: inhoud, vorm, functionaliteit, techniek én natuurlijk de klantbediening zelf. Proud Experts werkt daarom nooit in een isolement, maar altijd in nauwe samenwerking met zijn opdrachtgevers.

Michiel Koopman


Oprichter

Lunch Lunch Lunch

Nijmeegse Experts

Onze ambitieuze Experts werken dagelijks aan het verbeteren en versnellen van de processen van onze opdrachtgevers. Ze zijn deskundig, gedreven, betrokken en integer en vormen het kloppende hart van onze organisatie. Inmiddels zijn er meer dan 200 experts werkzaam bij ons, van enthousiaste juniors tot ervaren seniors.

quote

Een drijfveer in mijn werk als financieel professional is om mensen werkelijk begrip en inzicht te geven in de financiële keuzes die ze maken.

Chironne Velthuizen


Hypotheekspecialist

Best of both worlds

Work & Fun

Onze Experts hebben een gezonde drive om altijd het beste uit zichzelf te halen. Naast het samen presteren vinden we het ook belangrijk om samen te ontspannen. Onze donderdagmiddagborrel is nooit saai, we sporten samen en bezoeken interessante meet-ups of beurzen. Bij Proud geloven we dat een goede work-fun balans bijdraagt aan een succesvoller bedrijf.

Bier
Bier Bier
Become an Expert?

Join us!

We gaan graag met je in gesprek

Net als onze opdrachtgevers zijn wij altijd op zoek naar versterking. Wil jij werken in een organisatie die trots is op haar medewerkers? Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op.

Contact Test Contact Test
Contact Test