Beloningsbeleid   Proud Experts

Beloningsbeleid

Intern beloningsbeleid van Proud Experts

Proud Experts is dé business partner voor financieel dienstverleners, waarbij we oplossingen bieden die leiden tot flexibilisering, efficiency en verbetering van klantprocessen en klantreizen. Wij voeren front-, mid- en backoffice activiteiten uit binnen de domeinen hypotheken, verzekeren, pensioen en compliance.

Deze werkzaamheden worden aan Proud Experts uitbesteed. Alle taken, zoals hypotheekadvies en hypotheekacceptatie, klantonderzoeken, schadeafhandeling en pensioencommunicatie doen wij uitsluitend uit naam van onze opdrachtgevers. Proud Experts heeft zelf dan ook geen consumenten als klanten.

De beloning van onze medewerkers bestaat voor het grootste gedeelte uit een vast salaris. De vaste salarissen zijn bij ons bedrijf marktconform.

Afhankelijk van de functie en de beoordeling kunnen medewerkers eventueel een variabele beloning ontvangen. Deze variabele beloning komt nooit boven de 20% van het vaste inkomen uit. Een variabele beloning wordt voor minstens 50% gebaseerd op kwalitatieve doelstellingen die het klantbelang dienen.