Onze oplossingen   Proud Experts

Onze werkwijze

Om activiteiten doelgericht en efficiënt uit te voeren werkt Proud Experts met een projectaanpak. Voordat trajecten van start gaan bekijken we samen welke uitkomsten je wil behalen en hoe we die zo efficiënt mogelijk kunnen realiseren. We optimaliseren processen en zorgen voor klantreizen die meer beleving en klanttevredenheid opleveren.

header image

1. Ontwerp

Wat is je uitdaging en naar welke resultaten ben je op zoek? Het antwoord op die vragen geeft richting aan het projectontwerp. We brengen onder andere de doelen en (technische en proces-) vereisten in kaart en maken afspraken over rapportage op helder gedefinieerde SLA’s. Dit zorgt ervoor dat activiteiten een heldere scope én een meetbare doelstelling krijgen.

Procesanalyse
Om activiteiten efficiënt in te richten, voeren we eerst een proces- en data-analyse uit. Het doel is altijd om de kosten te minimaliseren en de efficiency te maximaliseren. Aan de hand van de resultaten gaan we aan de slag met het ontwerpen of herontwerpen van processen.

Full Experience
In de ontwerpfase nemen we ook de klantreis met bijbehorende systemen en kanalen onder de loep. Indien gewenst doorlopen we daarbij een Full Experience traject, waarbij we de klantgroepen in kaart brengen en de processen beoordelen vanuit het perspectief van de klant. 

2. Organisatie en realisatie 

In deze fase zorgen we voor een soepele en snelle implementatie van het project. In samenwerking met de opdrachtgever stellen we het team samen en verzorgen we de projectaansturing, de technische inrichting en de training van onze Experts. Zodra het project van start gaat zorgen we voor permanent zicht op de operationele performance. Dat levert een stroom aan inzichten op waarmee we de processen iedere dag verder verbeteren.

3. Doorontwikkeling 

Onze Power BI rapportagemogelijkheden bieden structureel inzicht in de resultaten van onze opdrachten. We kijken voortdurend of we verdere efficiencyslagen kunnen maken. We maken gebruik van de agile werkwijze om veranderingen gestructureerd en overzichtelijk door te voeren, waarbij er continu geschakeld wordt met onze opdrachtgevers.

Kwaliteit 
We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Samen met onze opdrachtgevers bespreken we welke uitgangspunten we hanteren en op welke manier we kwaliteitsverbeteringen doorvoeren. De werving, opleiding en coaching van onze medewerkers speelt daarin een grote rol.

Contact

Wat is jouw uitdaging?

Wil je meer weten over wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek -digitaal of op anderhalve meter- is makkelijk gemaakt. Neem contact met ons op via onderstaande knop en je hoort snel van ons!