Onze oplossingen   Proud Experts

Compliance

Proud Experts helpt financieel dienstverleners om compliance-werkzaamheden efficiënter en klantvriendelijker te maken. Kleinschalige teams nemen administratieve werkzaamheden en klantinteracties uit handen, zodat je analisten en accountmanagers zich volledig kunnen richten op relatiebeheer, analyse en advies. Dit leidt tot een forse toename van productiviteit, een efficiëntere workflow en een betere ervaring voor je eindklanten.

header image

Meer productiviteit met PREP-experts

De inzet van PREP-teams van Proud Experts in CDD/KYC-trajecten leidt tot een productiviteitstoename die kan oplopen tot 400%. Ons model is toepasbaar bij onboarding, periodic due dilligence en event driven reviews. We kunnen activiteiten modulair overnemen voor zowel voor natuurlijke personen als zakelijke klanten. Werkzaamheden bestaan onder meer uit klantbenadering en administratieve functies zoals het vaststellen van UBO’s, het uitvoeren van checks en screenings en het completeren van gegevens in de systemen van je organisatie. Kleinschalige PREP-teams worden dedicated opgesteld rondom je analisten en accountmanagers, zodat een efficiënte samenwerking ontstaat met open en korte communicatielijnen.

full width image
bouncing arrow

Betere processen en ervaringen

Managed outsouring bij Proud Experts levert meer op dan operationele kostenbesparingen. Wij zijn een vertrouwde samenwerkingspartner die je helpt om processen te verbeteren en de klantbeleving te verhogen. We zorgen voor een naadloze aansluiting op de systemen en procedures in je organisatie en bekijken in nauwe samenwerking hoe we de processen verder kunnen verbeteren. Als specialist in klantinteractie binnen de financiële dienstverlening kun je verder rekenen op deskundige klantbenadering en een proactieve opstelling om klantreizen te optimaliseren.

Hypotheekadviseur Hypotheekadviseur Hypotheekadviseur

Wat doen we concreet?

  • Know Your Customer/Customer Due Diligence
  • Executie van processen met wettelijk component (Wft, Solvency II, FATCA, CRS)
  • Executie van processen in het kader van AVG/GDPR

Waarom Proud Experts?

  • Een efficiënter, gedifferentieerd werkproces
  • Tot 400% toename van productiviteit van je analisten
  • Kleinschalige, dedicated PREP-teams
  • Aantoonbaar hogere klanttevredenheid
  • Beveiligde, fysiek en technisch gescheiden projectruimtes
Contact

Wat is jouw uitdaging?

Wil je meer weten over wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek -digitaal of op anderhalve meter- is makkelijk gemaakt. Neem contact met ons op via onderstaande knop en je hoort snel van ons!