Onze oplossingen   Proud Experts
KYC KYC KYC

Know Your Customer/Customer Due Diligence

jumping arrow
full width image
bouncing arrow

Slim prepwerk

 

Proud Experts brengt slagkracht en verregaande ontzorging in Know Your Customer/Customer Due Diligence activiteiten. Onze prepteams verzorgen het bulkwerk in een gestroomlijnd proces en binnen heldere kaders, die we samen opstellen. Onze aandacht gaat uit naar de klant en het zorgvuldig afhechten van dossiers, zodat je analisten zich volledig kunnen richten op onderzoek en analyse. 

Efficiënte slagkracht

Proud Experts brengt een flinke impuls in het gegevensmanagement en de klantbediening in KYC/CDD-trajecten. We stellen onder andere UBO’s op, maken de organogrammen en voeren de benodigde checks uit. We werken met dedicated teams die meeschalen met de werkvoorraad. Waar ze ook werken, onze mensen nemen altijd case-by-case eigenaarschap over dossiers. In een partnership met Proud Experts kun je verder altijd rekenen op complete borging van vereisten op het vlak van kwaliteit, compliance en techniek.

  • Naadloos gecompleteerde dossiers voor jullie analisten
  • Regiefunctie op dossierniveau door dedicated, Nederlandstalige Experts
  • Innovatie en procesoptimalisatie in gegevensmanagement
  • Track record op het vlak van veeleisende klantbenadering

In handen van Experts

Dat wij trots zijn op onze mensen is een understatement. Onze Experts werken in dedicated teams voor onze opdrachtgevers, vanuit huis of op kantoor. Ze zijn deskundig, flexibel en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Daar selecteren we ze op. Daar selecteren ze ons op. 

Onze Mensen Hypotheekadviseur2
Onze Mensen Hypotheekadviseur2 Onze Mensen Hypotheekadviseur2

Datagedreven optimalisatie

Verwacht niets minder dan kwalitatieve output en resultaten van ons. Zodra het project van start gaat zorgen we ervoor dat je altijd zicht houdt op de operationele performance, desgewenst in real time. Vooraf definiëren we de datapunten die we doorlopend uitmeten. Dat levert een stroom aan inzichten op. Die zijn niet voor de bühne, maar om processen iedere dag verder te verbeteren. 

Proudexperts Samenwerking
Proudexperts Samenwerking Proudexperts Samenwerking

Kwaliteit en compliance

Samenwerken met Proud Experts betekent complete afhechting van compliance-vereisten en een kwaliteitscyclus die is gericht op voortdurend verbeteren. Daarbij nemen we ook inzichten uit andere projecten mee. We beschikken over een eigen AFM-vergunning en ISO 27001 certificering.

AFM ISO
AFM ISO AFM ISO

Ons bezoekadres

Proud Experts

St. Canisiussingel 19D

6511 TE Nijmegen

call
024 204 8800
plane
info@proudexperts.com
Contact Contact Contact

Contact

Wat is jouw uitdaging?

Wil je meer weten over wat we voor je organisatie kunnen betekenen? Een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek -digitaal of op anderhalve meter- is makkelijk gemaakt. Vul hiernaast je gegevens in en je hoort snel van ons!

valid invalid
valid invalid
valid invalid
valid invalid
Verstuur