Cases   Proud Experts
Fx Case Fx Case Fx Case

we are _

the full experience

jumping arrow
the challenge

Klantgerichte activatie

Veel financiële dienstverleners hebben hun handen er vol aan, het hypotheekdossier Aflossingsvrij. Om te voorkomen dat consumenten met een aflossingsvrije hypotheek in de toekomst in een lastige financiële situatie terecht komen, wordt er hard gewerkt aan de activatie van consumenten. Met als doel om ze bewust te maken van hun financiële situatie en, waar nodig, een toekomstbestendig alternatief aan te bieden. Proud Experts ondersteunt diverse opdrachtgevers bij de aanpak van het hypotheekdossier Aflossingsvrij.

Het belang van

Kwalitatieve data

De activatie van consumenten is niet eenvoudig. De uitdaging van dit soort trajecten ligt vooral in de kwaliteit van data. Om goed inzicht te krijgen in de kwetsbaarheid van klanten, dienen alle hypotheekgegevens actueel te zijn. Daarnaast is het belangrijk om voldoende informatie te hebben over de persoonlijke situatie van de klant. Tenslotte moeten contactgegevens kloppen om klanten daadwerkelijk te kunnen bereiken. Proud Experts maakt gebruik van haar expertise in User Experience (UX) en Customer Experience (CX) om deze uitdaging aan te pakken.

Cases Fx Data
Cases Fx Data Cases Fx Data
full width image
bouncing arrow
Combinatie van dienstverlening

Ontwerp

  • Managed outsourcing van crosschannel hypotheekverstrekking
  • Customer Care, hypotheekacceptatie, advies en beheer
  • Procesinrichting
  • Technische inrichting
  • Werving en selectie
  • Opleiding
  • Projectaansturing
  • Kwaliteitsmonitoring
Dataverrijking

Creëren van inzicht

Omdat de kwaliteit van data essentieel is voor het inschatten van de situatie van klanten, richten wij ons eerst op het onderzoeken van de kwaliteit van klantdata. Als de kwaliteit van klantdata onvoldoende blijkt te zijn, biedt Proud Experts ondersteuning op het gebied van dataverrijking.

Proud Experts maakt gebruik van een geavanceerd communicatieplatform. Op basis van onze jarenlange ervaring met proactieve klantbenadering ontzorgen wij onze opdrachtgevers op een efficiënte manier. Wij maken het voor klanten zo eenvoudig mogelijk door ze verschillende manieren aan te bieden om hun gegevens te controleren en aan te vullen. Dat kan telefonisch of aan de hand van een online klantportaal. Na het verifiëren en verrijken van klantdata, kan de financiële situatie van een klant worden bepaald.

Cases Fx User
Cases Fx User Cases Fx User
Maatwerk

Organisatie

Om een goede inschatting te maken van de financiële situatie van klanten, maakt Proud Experts gebruik van online tooling. Aan de hand van slimme technologieën worden klant- en hypotheekgegevens geanalyseerd en worden klantportefeuilles gesegmenteerd. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen klantgroepen op basis van kwetsbaarheid. Op deze manier krijgen onze opdrachtgevers inzicht in klantgroepen die proactief benaderd dienen te worden. 

Op het moment dat de klantgroepen inzichtelijk zijn, worden de processen verder ingericht. In samenspraak met onze opdrachtgevers bepalen wij de best passende manier om de klantgroepen actief te gaan benaderen. Hierbij wordt aandacht besteed aan de diverse kanalen, het moment van benadering, de betreffende boodschap maar vooral ook de cultuur en het DNA van onze opdrachtgevers. 

Cases Fx Fx
Cases Fx Fx Cases Fx Fx
Fx Combineren
Fx Combineren Fx Combineren
Omnichannel

Realisatie

Na het vooronderzoek en de inrichting van processen, realiseert Proud Experts het activatietraject. Door het inzetten van diverse kanalen kiest de klant zelf het contactkanaal dat het beste bij hem past. Hierdoor ervaart de klant een persoonlijke benadering, op het moment dat het hem het beste uitkomt. Deze combinatie van online dienstverlening (UX) en persoonlijk klantcontact (CX) leidt in onze visie tot een optimale ervaring, een Full Experience (FX).
Volledige ontzorging

De Full Experience

Een activatietraject door Proud Experts stopt niet na activatie. Afhankelijk van verschillende factoren kan een klant kiezen voor het wijzigen van zijn hypotheekvorm. Proud Experts kan ook hier een rol vervullen. Onze medewerkers begeleiden klanten in het activatietraject door ze inhoudelijk bij te staan als het gaat om de keuzemogelijkheden die zij hebben. Als er sprake is van een adviesbehoefte, worden klanten verder geholpen door één van onze ervaren hypotheekadviseurs. Ook de beoordeling en administratieve afwikkeling van eventuele wijzigingen worden uitgevoerd door Proud Experts. Door te ondersteunen op zowel front-, mid- als backoffice activiteiten, bieden we niet alleen de klant maar ook onze opdrachtgevers een Full Experience.

Cases Fx Ux
Cases Fx Ux Cases Fx Ux
Meer weten?

Neem contact op

Onze Proud Experts staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen op korte- en lange termijn.