Cases   Proud Experts
Cases Dynamic Hero Cases Dynamic Hero Cases Dynamic Hero

we are _

buy-to-let hypotheken

jumping arrow
the challenge

Lancering nieuw product

In de huidige economie is het steeds moeilijker om een gunstig rendement te behalen met spaartegoeden. Daarom zijn veel consumenten op zoek naar andere mogelijkheden om hun vermogen in te zetten. Dat is onder andere te zien in de opkomst van buy-to-let, het kopen van vastgoed met als doel dit te verhuren. Dynamic zag kansen in deze markt en besloot een nieuw product te lanceren, de Verhuurhypotheek. Om dit product succesvol op de markt te brengen, zochten zij naar een partner voor de inrichting en uitvoering van de bijbehorende bedrijfsprocessen.

Cases Dynamic Logo Intro (1)
Cases Dynamic Logo Intro (1) Cases Dynamic Logo Intro (1)

Over Dynamic

Dynamic is een innovatieve organisatie die zich richt op vermogensbeheer en kredietverstrekking. Dit doen zij vanuit hun missie om een betere match te maken tussen spaartegoeden en kredieten, voor een meer welvarende en duurzame samenleving. Zo verstrekken ze onder het label bijBouwe de ‘hypotheek zonder bank’. Dit bieden ze zowel online aan (execution-only of met gebonden advies) als via onafhankelijke adviseurs.

 • Match vraag en aanbod
 • Focus op eenvoud
 • Vernieuwend
case detail image

Proud Experts als betrouwbare partner

Proud Experts was voor Dynamic geen onbekende. Een aantal jaar geleden heeft Dynamic haar hypotheeklabel bijBouwe vormgegeven in samenwerking met Proud Experts. Op basis van deze ervaring koos Dynamic opnieuw voor Proud Experts als partner voor de lancering van de Verhuurhypotheek. De basis voor een waardevolle samenwerking was immers al gelegd.

Ontwerp

 • Managed outsourcing van front- en midoffice activiteiten
 • Accountmanagersdesk en hypotheekacceptatie
 • Procesinrichting
 • Technische inrichting
 • Werving en selectie
 • Opleiding
 • Projectaansturing
 • Kwaliteitsmonitoring

Organisatie

Om de Verhuurhypotheek succesvol op de markt te brengen, heeft Proud Experts in vier weken een volledig operationeel project ingericht. Voor dit team werden specifiek vier medior en senior Proud Experts geselecteerd met ervaring in het bijBouwe project, zodat de dienstverlening snel opgestart kon worden en zij hun expertise in konden zetten voor het optimaal inrichten van klantprocessen. Deze Proud Experts zijn allen in bezit van hun Wft Basis en Hypothecair Krediet. Aan de hand van een masterclass werden deze specialisten inhoudelijk opgeleid binnen het domein van verhuurhypotheken.

De technische inrichting bestond uit de systemen van Dynamic in combinatie met het communicatieplatform van Proud Experts. Voor de inrichting is slim gebruik gemaakt van het succesvolle ontwerp van het project bijBouwe.

Dc 1 Dc 1 Dc 1

Track record

Inmiddels heeft Proud Experts veel ervaring opgedaan met de lancering van nieuwe dienstverlening of producten. Binnen vier weken was het project Dynamic Verhuurhypotheken operationeel.

Realisatie

Sinds mei 2019 biedt Dynamic consumenten de mogelijkheid om een verhuurhypotheek af te sluiten. Proud Experts draagt volledig zorg voor de front- en midoffice activiteiten die hierbij komen kijken. Flexibiliteit speelt tijdens de uitvoer van de dienstverlening een grote rol, vooral omdat het succes van het nieuwe product nog niet te voorspellen is. Daarom worden onze Proud Experts flexibel ingezet voor beide labels van Dynamic.  

Doorontwikkeling

Sinds de realisatie wordt er veel aandacht besteed aan het optimaliseren van processen. Aan de hand van klantfeedback wordt informatie verzameld over de efficiency en de manier waarop klanten de dienstverlening ervaren. Vanuit deze inzichten worden verbeteringen geformuleerd en geïmplementeerd.

quote

Proud Experts is een echte partner gebleken in het samen ontwikkelen van onze propositie.

Bouwe Kuik


Head of Borrower Commerce

Meer weten?

Neem contact op

Onze Proud Experts staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen op korte- en lange termijn.