Onze oplossingen   Proud Experts
Hypotheekadviseur Proud Experts 2000 Hypotheekadviseur Proud Experts 2000 Hypotheekadviseur Proud Experts 2000

Hypotheekadvies

jumping arrow
full width image
bouncing arrow

Full service advies

 

Proud Experts zet in korte tijd een fysiek gescheiden en dedicated organisatie voor hypotheekadvies voor je op die direct vanaf het begin op het gewenste niveau opereert. Wft-gediplomeerde Experts verzorgen de advisering in projectteams die probleemloos meeschalen met de marktvraag. Desgewenst maak je gebruik van onze white-label adviesapplicatie en andere front office voorzieningen.

Slagkracht en flexibiliteit

Hypotheekadvies bij Proud Experts betekent flexibele slagkracht tegen lagere kosten. Het platform van Proud Experts is efficiënt, schaalbaar en modulair opgebouwd. We bekijken wat je nodig hebt en implementeren de specifieke wensen van je organisatie nauwgezet. Efficiency en klantbeleving worden cyclisch verbeterd, de lijnen naar de operatie staan altijd voor je open en een overzichtelijk dashboard geeft je voortdurend zicht op de operationele performance.

  • Afrekenmodel met een prijs per adviesdossier
  • Schaalbare inzet van Wft-hypotheekadviseurs
  • White-label adviesapplicatie met video-advies
  • Substantiële kostenbesparingen in het adviesproces
  • Voortdurende optimalisatie op het vlak van efficiency en klantbeleving 

In handen van Experts

Dat wij trots zijn op onze mensen is een understatement. Onze Experts werken in dedicated teams voor onze opdrachtgevers, vanuit huis of op kantoor. Ze zijn deskundig, flexibel en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Daar selecteren we ze op. Daar selecteren ze ons op. 

Onze Mensen Hypotheekadviseur2
Onze Mensen Hypotheekadviseur2 Onze Mensen Hypotheekadviseur2

Klantbeleving en efficiency

Proud Experts realiseert klantervaringen die de verwachtingen van je klanten overtreffen. We combineren een data-driven aanpak met brede expertise op het vlak van customer en user experience. We maken het aanleveren van benodigde informatie makkelijk en werken met een vaste beslisboom om het adviesproces te kaderen en stoomlijnen. De klant houdt voortdurend zicht op het proces en wordt transparant, volledig en zo vroeg mogelijk geïnformeerd over impactvolle keuzes. Zo wordt de basis gelegd voor een advies dat het klantbelang voorop stelt en in lijn ligt met zijn of haar wensen en behoeften.

Userexperience PE
Userexperience PE Userexperience PE

Kwaliteit en compliance

Samenwerken met Proud Experts betekent complete afhechting van compliance-vereisten en een kwaliteitscyclus die is gericht op voortdurend verbeteren. Daarbij nemen we ook inzichten uit andere projecten mee. We beschikken over een eigen AFM-vergunning en ISO 27001 certificering.

AFM ISO
AFM ISO AFM ISO

Ons bezoekadres

Proud Experts

St. Canisiussingel 19D

6511 TE Nijmegen

call
024 204 8800
plane
info@proudexperts.com
Contact Contact Contact

Contact

Wat is jouw uitdaging?

Wil je meer weten over wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek -digitaal of op anderhalve meter- is makkelijk gemaakt. Vul hiernaast je gegevens in en je hoort snel van ons!

valid invalid
valid invalid
valid invalid
valid invalid
Verstuur