Onze oplossingen   Proud Experts
Proudexperts Front Office 1440P Proudexperts Front Office 1440P Proudexperts Front Office 1440P

Front office

jumping arrow
full width image
bouncing arrow

Experience op één

 

Excellente klantervaringen, dat is waar het om draait in front office projecten bij Proud Experts. De overkoepelende customer journey vormt het startpunt bij het ontwerpen en inrichten van de klantprocessen. We zorgen voor naadloze aansluiting op bestaande contactpunten, efficiënte en veilige technische integraties en bekijken doorlopend waar we kunnen innoveren en efficiencywinst kunnen behalen. We maken heldere afspraken op het gebied van kwaliteit en performance, werken datagestuurd en zorgen ervoor dat je voortdurend zicht houdt op het reilen en zeilen van de operatie.

Overtref de verwachting

Proud Experts realiseert klantervaringen die de verwachtingen van je klanten overtreffen.
We combineren de laatste inzichten op het gebied van customer en user experience met jarenlange ervaring in directe klantbediening in de financiële branche. We zorgen ervoor dat de contactpunten die we inrichten aansluiten op de bredere customer journey, dragen ideeën aan om die verder te verbeteren en implementeren waar nodig en gewenst innovatieve bedieningsvormen.

  • Dedicated customer care teams
  • Tot 20% schaalbaarheid in capaciteit op weekbasis
  • Datagedreven aanpak voor de optimalisatie van efficiency en klantbeleving
  • First Time Right (FTR) > 90%
  • Kwaliteitslevels > 95%
  • Service Level Agreements met kwalitatieve rapportages

In handen van Experts

Dat wij trots zijn op onze mensen is een understatement. Onze Experts werken in dedicated teams voor onze opdrachtgevers, vanuit huis of op kantoor. Ze zijn deskundig, flexibel en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Daar selecteren we ze op. Daar selecteren ze ons op. 

Proud Experts Vacatures
Proud Experts Vacatures Proud Experts Vacatures

Datagedreven optimalisatie

Verwacht niets minder dan kwalitatieve output en resultaten van ons. Zodra het project van start gaat zorgen we ervoor dat je altijd zicht houdt op de operationele performance, desgewenst in real time. Vooraf definiëren we de datapunten die we doorlopend uitmeten. Dat levert een stroom aan inzichten op. Die zijn niet voor de bühne, maar om processen iedere dag verder te verbeteren. 

Data En Techniek
Data En Techniek Data En Techniek

Kwaliteit en compliance

Samenwerken met Proud Experts betekent complete afhechting van compliance-vereisten en een kwaliteitscyclus die is gericht op voortdurend verbeteren. Daarbij nemen we ook inzichten uit andere projecten mee. We beschikken over een eigen AFM-vergunning en ISO 27001 certificering.

AFM ISO
AFM ISO AFM ISO

Ons bezoekadres

Proud Experts

St. Canisiussingel 19D

6511 TE Nijmegen

call
024 204 8800
plane
info@proudexperts.com
Contact Contact Contact

Contact

Wat is jouw uitdaging?

Wil je meer weten over wat we voor je organisatie kunnen betekenen? Een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek -digitaal of op anderhalve meter- is makkelijk gemaakt. Vul hiernaast je gegevens in en je hoort snel van ons!

valid invalid
valid invalid
valid invalid
valid invalid
Verstuur