Nieuws   Proud Experts

Proud Experts trotse nieuwe hoofdsponsor van AIESEC Nijmegen

Proud Experts is per 1 juni 2022 de nieuwe hoofdsponsor van AIESEC Nijmegen.

header image

AIESEC is een jongerenorganisatie met meer dan 30.000 actieve leden verspreid over 120 landen. In Nijmegen is AIESEC verbonden aan de Radboud Universiteit en hun doel is om leiderschap te ontwikkelen onder jongeren om zo de wereld om hen heen positief te beïnvloeden. Zij zijn met 26 actieve bestuursleden verspreid over verschillende faculteiten in Nijmegen.

Proud Experts herkent zich in de normen en waarden die AIESEC promoot, met pijlers zoals diversiteit, integriteit, participatie en duurzaamheid. De visie van Proud Experts sluit aan bij deze normen en waarden, van waaruit besloten is om een langdurige samenwerking aan te gaan. Onderdeel van deze samenwerking is dat Proud Experts vanaf 1 juni 2022 verder op reis gaat met AIESEC Nijmegen. Hierbij valt te denken aan advies, coaching en het tot stand laten komen van interessante (deels internationale) mogelijkheden als stages, afstudeeropdrachten en inhoudelijke bijbanen.

Eric Diergaarde Eric Diergaarde
quote

Wat me opvalt en bijzonder aanspreekt aan AIESEC Nijmegen is de drive, energie en de wil om de wereld elke dag een beetje beter te maken. Vanuit onze expertise en ervaring helpen we AIESEC graag verder op weg, net zoals dat wij van de inzichten van deze nieuwe generatie kunnen leren.

Eric Diergaarde


HR manager Proud Experts, treedt toe tot de lokale adviesraad (LAR) van AIESEC

Silke Eijgenraam, Local Committee President van AIESEC Nijmegen:

Het is voor ons ontzettend waardevol om advies te krijgen van mensen die al verder in hun loopbaan zijn én openstaan voor nieuwe ideeën en daarbij willen blijven leren. Ik zie Proud Experts als een bedrijf dat haar kansen benut en de toekomst met positieve energie aanvliegt. Ik ben enorm trots op deze samenwerking en kijk ernaar uit om ons samen verder te ontwikkelen.

Recent is Proud Experts ook een strategisch partnership aangegaan met het Zweedse Söderberg & Partners. Het hoofdsponsorschap van AIESEC Nijmegen sluit naadloos aan op de gezamenlijke internationale (groei)ambities.

Wij kijken uit naar een mooie, langdurige en succesvolle samenwerking!