Nieuws   Proud Experts

Jouw Online Adviseur

Nog geen week zijn we live met ons nieuwe online platform 'Jouw Online Adviseur' en nu al een artikel op AMweb! Vorige week stonden we op Hypovak om dit innovatieve digitale platform te lanceren en wat bleek? Jouw Online Adviseur, in het kort JOA, blijkt een schot in de roos.

header image

Wat is JOA?

Jouw Online Adviseur, in het kort JOA, is een online platform van erkende hypotheekadviseurs. We verzorgen hypotheekadvies en -bemiddeling op afstand, altijd uit naam van de klant van de adviseur. Adviseurs staan regelmatig onder druk, zo willen ze een keer ongestoord op vakantie kunnen of ze zijn een keer ziek. Hoe prettig is het dan, dat de business gewoon doorloopt? Met Jouw Online Adviseur bieden wij voor hen de oplossing!

Hoe werkt JOA?

De intermediair maakt bij ons een gratis account aan en kan via onze online tool naar gelang hypotheekdossiers online indienen. Het maakt niet uit of het er nu één of twintig per maand zijn. Wij zijn de flexibele schil voor het volledige hypotheektraject.

Voor wie?

Niet alleen voor de eenpitter is JOA interessant, ook voor de schade/hypotheekkantoren die wel of nog geen hypotheekadvies verzorgen. Maximale flexibiliteit is key in deze tijd en daar spelen wij met JOA op in.

Meer weten? Bezoek www.jouwonlineadviseur.nl

Benieuwd naar het artikel?

JOA op AMweb

In het artikel op AMweb lees je nog veel meer over JOA. Zo lees je alles over de voordelen van deze innovatieve en flexibele oplossing en hoe het precies in z'n werk gaat. Collega Arjen Bijlsma, onze hypotheekgoeroe, vertelt enthousiast het verhaal van JOA.