Managed Outsourcing   Proud Experts

Organisatie en Realisatie

Het ontwerp vormt de basis voor een concrete managed outsourcing organisatie. Na een zorgvuldige implementatieperiode realiseren wij front-, mid- en backoffice activiteiten.

header image

Projectorganisatie

Het procesontwerp is de eerste belangrijke stap in het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Om het procesontwerp te vertalen naar een concrete inrichting kijken we eerst naar de UX (User Experience) en technische organisatie van bedrijfsprocessen. Hiervoor maken we gebruik van de expertise van onze UX consultants. Vervolgens selecteren we de juiste mensen voor de uitvoer van het project. Tijdens deze fase is er aandacht voor werving en selectie en dragen wij zorg voor de opleiding van onze Proud Experts. De implementatie van een project wordt geleid door ervaren Projectmanagers.

Realisatie

Na het ontwerp en de organisatie van een project ontzorgen wij opdrachtgevers door bedrijfsprocessen structureel uit te voeren in de vorm van managed outsourcing. Tijdens deze uitvoering hebben wij veel aandacht voor de kwaliteit van onze dienstverlening en blijven we voortdurend kijken naar mogelijkheden om bedrijfsprocessen verder te verbeteren. We betrekken onze opdrachtgevers bij de uitvoer door ze mee te nemen in de resultaten en de doorontwikkeling van mensen en processen. Dit vertaalt zich vaak in de toegevoegde waarde hogere efficiëntie en een hogere klantbeleving.

Bemensing

Als expert op het gebied van CX weten we dat de ultieme CX voor een groot gedeelte wordt bepaald door de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor klantinteracties. Onze Proud Experts vormen dan ook onze belangrijkste asset. Zij zorgen er voor dat klanten continu positief verrast worden. Onze Proud Experts zijn Wft gecertificeerd en beschikken vaak over aanvullende certificaten als fundament voor hun kwaliteit. Daarnaast selecteren wij onze Proud Experts zorgvuldig op basis van hun mentaliteit. Proud Experts zijn creatief, klantgericht, hebben passie voor hun vak en willen voortdurend het beste uit zichzelf halen. Coaching, opleiding en ontwikkeling zijn daarom altijd een integraal onderdeel van onze oplossingen. Daarnaast ligt de focus van dagelijkse aansturing niet alleen op efficiëntie en kwaliteit, maar wordt er ook veel aandacht besteed aan een inspirerende werksfeer, zodat ook de Employee Experience optimaal is.

Activiteiten

Proud Experts verbetert bedrijfsprocessen en realiseert front-, mid- en backoffice activiteiten aangevuld met advies. Daarbij richten wij ons op financieel dienstverleners. Inmiddels hebben wij een bewezen trackrecord binnen de diverse domeinen van financiële dienstverlening. Onze ambitie is om onze dienstverlening in de toekomst uit te breiden naar andere sectoren.

Meer weten?

Continu doorontwikkelen

Lees op de volgende pagina hoe Proud Experts haar projecten voortdurend blijft optimaliseren.