Managed Outsourcing   Proud Experts
KYC KYC KYC

Know Your Customer/Customer Due Diligence

jumping arrow
full width image
bouncing arrow

Slim prepwerk

 

Proud Experts brengt slagkracht en verregaande ontzorging in uw Know Your Customer/Customer Due Diligence activiteiten. Onze prepteams verzorgen het bulkwerk in een gestroomlijnd proces en binnen heldere en samen met u opgestelde kaders. Onze aandacht gaat uit naar uw klant en het zorgvuldig afhechten van dossiers, zodat uw analisten zich volledig kunnen richten op onderzoek en analyse. 

Efficiënte slagkracht

Proud Experts brengt u een flinke impuls in het gegevensmanagement en de klantbediening in KYC/CDD trajecten. We stellen onder andere UBO’s op, maken de organogrammen en voeren de benodigde checks uit. We werken met dedicated teams die meeschalen met uw werkvoorraad. Waar ze ook werken, onze mensen nemen altijd case-by-case eigenaarschap over de dossiers. In een partnership met Proud Experts kunt u verder altijd rekenen op complete borging van vereisten op het vlak van kwaliteit, compliance en techniek. 

CDD KYC Highlights (1)
CDD KYC Highlights (1) CDD KYC Highlights (1)

In handen van Experts

Dat wij trots zijn op onze mensen is een understatement. Onze Experts werken in dedicated teams voor onze opdrachtgevers, vanuit huis of op kantoor. Ze zijn deskundig, flexibel en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Daar selecteren we ze op. Daar selecteren ze ons op. 

Onze Mensen Hypotheekadviseur2
Onze Mensen Hypotheekadviseur2 Onze Mensen Hypotheekadviseur2

Datagedreven optimalisatie

Verwacht niets minder dan kwalitatieve output en resultaten van ons. Zodra het project van start gaat zorgen we ervoor dat u altijd zicht houdt op de operationele performance, desgewenst in real time. Vooraf definiëren we de datapunten die we doorlopend uitmeten. Dat levert een stroom aan inzichten op. Die zijn niet voor de bühne, maar om processen iedere dag verder te verbeteren. 

Bijzonderbeheer2 (1)
Bijzonderbeheer2 (1) Bijzonderbeheer2 (1)

Kwaliteit en compliance

Samenwerken met Proud Experts betekent complete afhechting van compliance-vereisten en een kwaliteitscyclus die is gericht op voortdurend verbeteren. Daarbij nemen we ook inzichten uit andere projecten mee. We beschikken over een eigen AFM-vergunning en ISO 27001 certificering.

AFM ISO
AFM ISO AFM ISO

Ons bezoekadres

Proud Experts

Oranjesingel 1

6511 NJ Nijmegen

call
024 204 8800
plane
info@proudexperts.com
Vac Contact Vac Contact Vac Contact

Contact

Wat is uw uitdaging?

Wilt u meer weten over wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek -digitaal of op anderhalve meter- is makkelijk gemaakt. Vul hiernaast uw gegevens in en u hoort snel van ons!

valid invalid
valid invalid
valid invalid
valid invalid
Verstuur
Proud Experts Managed Outsourcing Sfeer Proud Experts Managed Outsourcing Sfeer Proud Experts Managed Outsourcing Sfeer

Uw BPO partner

Managed outsouring door Proud Experts levert u meer op dan operationele kostenbesparingen. Wij zijn uw strategische partner om de kwaliteit en efficiency van uw bedrijfsprocessen te verbeteren, de klantbeleving te verhogen en resultaten te maximaliseren. Uw uitdaging komt in handen van dedicated teams, waarbij u profiteert van onze brede en courante expertise en maximale operationele wendbaarheid. Onze Experts nemen integraal eigenaarschap over uw klantprocessen, zodat u zich met een gerust hart kunt richten op uw kernactiviteiten.