Onze organisatie   Proud Experts
Proud Experts Vacatures Hero Groot Proud Experts Vacatures Hero Groot Proud Experts Vacatures Hero Groot

we are _

Proud Experts

jumping arrow

we are_ Proud Experts

Proud Experts is geboren en getogen in Nijmegen. Onze organisatie is al sinds 2002 actief in de financiële sector. Nu ligt onze focus nog op de financiële dienstverlening, maar we zijn voortdurend in beweging. 

Expert in Business Process Outsourcing

Proud Experts begon aanvankelijk met de uitvoer van eenvoudige, proactieve campagnes. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardige BPO organisatie. Door onze jarenlange ervaring met Business Process Outsourcing in de financiële dienstverlening hebben we veel expertise in huis. Proud Experts is de partij voor het uitvoeren van complexe dienstverlening, maar ook voor de realisatie van minder complexe processen. Opdrachtgevers kiezen dan ook voor ons vanwege onze kennis op het gebied van procesoptimalisatie en onze oplossingen op het gebied van flexibele capaciteit.

Focus op doorontwikkeling

Als managed outsourcing  organisatie krijgen wij de mogelijkheid om bij diverse organisaties bedrijfsprocessen te analyseren en te optimaliseren. Hierdoor hebben we veel expertise opgebouwd die we bij iedere nieuwe opdracht optimaal inzetten. Zo krijgen niet alleen onze opdrachtgevers, maar ook wij zelf voortdurend de mogelijkheid om door te ontwikkelen.

Onze Proud Experts krijgen de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan diverse projecten, zodat zij zichzelf kunnen doorontwikkelen tot waardevolle medewerkers. In combinatie met onze opleidingsmogelijkheden bieden we ze doorgroeimogelijkheden die passen bij hun persoonlijke ambities.

Op weg naar de Full Experience

Wij geloven dat wij door het creëren van waardevolle inzichten bedrijfsprocessen niet alleen kunnen verbeteren, maar ook continu kunnen innoveren. Ons doel binnen Business Process Outsourcing is om processen efficiënter in te richten met als resultaat een hogere klantwaardering. Volgens ons ligt de basis hiervoor in het creëren van de Full Experience. Dat doen we door aan de kant van User Experience automatiseringsslagen te maken waar mogelijk, en aan de kant van de Customer Experience in te zetten op een excellente klantbeleving. De kracht van Proud Experts zit in onze ervaring en expertise maar vooral in onze Proud Experts.

Trots

Onze Business Process Outsourcing organisatie en onze Proud Experts blijven zich voortdurend ontwikkelen. Inmiddels zijn er 410 experts werkzaam bij ons, van enthousiaste juniors tot zeer ervaren seniors. We zijn trots op onze klanten, trots op wat we doen en trots op wie we zijn.

Become an Expert?

Join us!

We gaan graag met je in gesprek

Net als onze opdrachtgevers zijn wij altijd op zoek naar versterking. Wil jij werken in een organisatie die trots is op haar medewerkers? Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op.

Contact Test Contact Test
Contact Test