Onze oplossingen   Proud Experts

Verzekeren

Zoek je flexibel inzetbare capaciteit, wil je kosten terugdringen, een business case testen of meer ruimte creëren voor de kerncompetenties van verzekeren en relatiebeheer? Proud Experts kan je als ervaren business partner van verzekeraars en intermediairs helpen dat te realiseren. We nemen processen geheel of gedeeltelijk over via managed outsourcing, richten tijdelijke projecten in of voorzien in capaciteit op detacheringsbasis. We horen graag wat je uitdaging is en samen bekijken we welke oplossing het beste past.  

header image

Bewezen business partner

Proud Experts zorgt voor gerichte ondersteuning en flexibilisering in de klantketen. We hebben ervaring in de domeinen schade, leven en zorg. We zorgen voor de benodigde operationele slagkracht en experts met de juiste mix aan vaardigheden en kwalificaties. We werken altijd met heldere afspraken vastgelegd in een SLA en zorgen voor effectieve koppelingen met procedures en systemen in je organisatie. In projecten zoeken we altijd nadrukkelijk de samenwerking op: samen verbeteren we processen en bouwen we aanwezige kennis verder uit.

Waarom Proud Experts?

 • Flexibele capaciteit 
 • Reductie van operationele kosten
 • Dedicated expert-teams
 • Fysiek en technisch gescheiden projectruimtes
 • Gezamenlijke procesverbetering en kennisopbouw
 • Werken vanuit een heldere SLA
 • 100% borging van kwaliteit en compliance
Werkgroep Werkgroep Werkgroep

Pilotfase

Wil je een tijdelijke operationele benchmark creëren voor interne teams, een business case testen, experimenteren met een nieuw bedieningskanaal of een alternatief model van capaciteitsinzet? Proud Experts wordt door onze partners uit de verzekeringsbranche regelmatig ingezet om nieuwe initiatieven in een proeftuinconstructie te testen. Projecten en pilots hebben een kop en een staart en heldere, vooraf gedefinieerde doelstellingen. Na de testperiode volgt evaluatie en bij goede resultaten krijgen projecten indien gewenst een structureel karakter. 

Wij verzorgen

 • Claims Handling
 • Opschoning van portefeuilles
 • Zorg- en activatiecampagnes
 • 24/7 multi-channel klantenservice
 • Administratieve ondersteuning in de front-, mid- en backoffice

Compliance

Als sectorspecialist zijn we bekend met geldende wet- en regelgeving en we hebben ruime ervaring in het uitvoeren van processen en projecten met compliance-component. Proud Experts beschikt over een eigen compliance officer, een AFM-vergunning en ISO 27001 certificering. Het is niet ons doel jouw standaard neer te zetten, maar om processen en projecten in te richten die 100% aansluiten op vereisten en procedures in je organisatie. We maken heldere afspraken, zorgen voor adequate verslaglegging en open lijnen in de samenwerking. Kortom: Proud Experts helpt je risico’s te beheersen en is een samenwerkingspartner voor het behalen van compliance-doelstellingen.

Producten 

Al onze projecten worden op maat ontworpen, ingericht en uitgevoerd. Maar dat betekent niet dat we het wiel telkens opnieuw hoeven uit te vinden. Met onze dagelijkse ervaring in lopende projecten ontwikkelden we onderstaande bedieningsconcepten waar we je organisatie snel en efficiënt op kunnen aansluiten.

Contact

Wat is jouw uitdaging?

Wil je meer weten over wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek -digitaal of op anderhalve meter- is makkelijk gemaakt. Neem contact met ons op via onderstaande knop en je hoort snel van ons!