Onze oplossingen   Proud Experts
Proudexperts Pensioentransitie Sfeer Proudexperts Pensioentransitie Sfeer Proudexperts Pensioentransitie Sfeer

Pensioentransitie

jumping arrow
full width image
bouncing arrow

Inhoud en slagkracht

 

Een soepele overgang naar het nieuwe pensioenstelsel, met efficiënte processen, lagere kosten, de data-huishouding op orde en volop aandacht voor de klantervaring van deelnemers. Dat is waar onze Consultants en Experts pensioenfondsen en uitvoeringsorganisaties bij kunnen helpen. We maken het proces inzichtelijk, ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes en begeleiden de implementatie van de nieuwe regelingen, waarbij we desgewenst de pensioencommunicatie deels of volledig van je overnemen.

Proudexperts Samenwerking
Proudexperts Samenwerking Proudexperts Samenwerking
Samen voor een

complete oplossing

Specialistische expertise op het gebied van data-, sturings- en inrichtingsvraagstukken, gecombineerd met een flexibel platform voor operationele uitbesteding. Dat is de kracht van het gezamenlijke aanbod van Proud Consultants en Proud Experts. Je kunt onze diensten gescheiden, of geïntegreerd vanuit meerdere expertisegebieden afnemen. Samen bekijken we welke oplossing het beste past bij je uitdaging!

Vernieuw sneller

 

Flexibele en schaalbare pensioensystemen en dienstverlening die erop gericht is jouw eindklanten regie en overzicht te bieden. Wij helpen je organisatie te voldoen aan de eisen van deze tijd, met efficiënte processen en een sterk verbeterde klantbeleving als resultaat.

  • Gekwalificeerde projectmanagers, actuarissen, business analisten en pensioenspecialisten
  • Maatwerk in consulting en uitbesteding
  • Procesvernieuwing en datamanagement
  • Optimalisatie van de klantervaring
  • Complete borging van kwaliteit en compliance

Techniek en data

Onze specialisten helpen je de aanwezige data te ontsluiten en in te zetten op de plekken waar die nodig is. We passen administratiesystemen aan op de nieuwe contractvormen en implementeren digitale portalen die werkgevers en werknemers voorzien van overzicht en de mogelijkheid om snel en eenvoudig zaken te regelen. Straight through processing zorgt voor minder belasting in jouw front-, mid- en backoffice. We zorgen er bovendien voor dat wordt gebouwd op een toekomstbestendige infrastructuur van systemen en data.

Proud Consultants Developer
Proud Consultants Developer Proud Consultants Developer

Kwaliteit en compliance

Samenwerken met Proud Experts en Proud Consultants betekent complete afhechting van compliance-vereisten en een kwaliteitscyclus die is gericht op voortdurend verbeteren. Daarbij nemen we ook inzichten uit andere projecten mee. We beschikken over een eigen AFM-vergunning en ISO 27001 certificering.

AFM ISO
AFM ISO AFM ISO

Ons bezoekadres

Proud Experts

St. Canisiussingel 19D

6511 TE Nijmegen

call
024 204 8800
plane
info@proudexperts.com
Contact Contact Contact

Contact

Wat is jouw uitdaging?

Wil je meer weten over wat we voor je organisatie kunnen betekenen? Een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek -digitaal of op anderhalve meter- is makkelijk gemaakt. Vul hiernaast je gegevens in en je hoort snel van ons!

valid invalid
valid invalid
valid invalid
valid invalid
Verstuur