Onze oplossingen   Proud Experts

Hypotheken

Met flexibel inzetbare specialisten helpt Proud Experts jouw businesscase binnen het domein hypotheken waar te maken. We nemen (delen van) processen in de klantketen over, waarbij we gezamenlijk kijken welke verbeter- en efficiencyslagen mogelijk zijn. Desgewenst kunnen we ook een geheel nieuw klantproces ontwerpen en inrichten. Een partnership met Proud Experts brengt je de flexibilisering die je zoekt en leidt tegelijk tot méér efficiency en operationeel resultaat.

header image

Bewezen business partner

Proud Experts is bewezen business partner van hypotheekaanbieders. Onze experts kennen de branche, spreken jouw taal en denken effectief met je mee. Je kunt rekenen op complete afhechting van vereisten op het vlak van kwaliteit en compliance, adequate verslaglegging en heldere rapportage op SLA’s. Proud Experts acteert als een betrokken en gedreven afdeling van je eigen organisatie, waarvan jij de omvang en scope bepaalt.

Proud Experts Vacatures Hero Groot Proud Experts Vacatures Hero Groot Proud Experts Vacatures Hero Groot

Teamwork

Proud Experts levert deskundige operationele capaciteit die je snel op- en afschaalt en direct op niveau presteert. Adviseurs, acceptanten, klantenservice- en mid- en backoffice medewerkers: we stellen een team samen op basis van jouw capaciteitsbehoefte. Experts worden dedicated op projecten ingezet en we zoeken altijd de samenwerking op met je interne organisatie. Onze aanpak leidt tot tijdwinst en een versnelling in de processen, met minder fouten, een hogere klantbeleving en lagere kosten als resultaat.

Activiteiten

  • Hypotheekadvies
  • Hypotheekacceptatie
  • Klantenservice hypotheken
case detail image

Waarom Proud Experts?

  • Flexibel inzetbare gecertificeerde experts
  • Volledige uitbesteding of op onderdelen
  • Ontheffing van het AFM-provisieverbod
  • Afrekenen met een prijs per afgerond dossier
  • Voortdurende optimalisatie van processen en de klantbeleving

Producten 

Al onze projecten worden op maat ontworpen, ingericht en uitgevoerd. Maar dat betekent niet dat we het wiel telkens opnieuw hoeven uit te vinden. Met onze dagelijkse ervaring in lopende projecten ontwikkelden we onderstaande bedieningsconcepten waar we je organisatie snel en efficiënt op kunnen aansluiten.

Contact

Wat is jouw uitdaging?

Wil je meer weten over wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek -digitaal of op anderhalve meter- is makkelijk gemaakt. Neem contact met ons op via onderstaande knop en je hoort snel van ons!