Onze oplossingen   Proud Experts
Pexels Andrea Piacquadio 840996 Pexels Andrea Piacquadio 840996 Pexels Andrea Piacquadio 840996

Hypotheek- en kredietacceptatie

jumping arrow
full width image
bouncing arrow

Ready to go!

 

Proud Experts richt in korte tijd een efficiënt proces voor hypotheek- en kredietacceptatie voor je in. Het bedieningsconcept is al up & running in lopende projecten, compleet met ingespeelde processen, operationeel- en capaciteitsmanagement en de technische infrastructuur. We sluiten de operatie naadloos aan op je mid- en backoffice. Je prikt in op de onderdelen van ons platform die je nodig hebt en wij zorgen voor een kostenbesparend proces dat de servicebeleving van je klanten altijd op één zet.

Slagkracht en flexibiliteit

Hypotheek- en kredietacceptatie bij Proud Experts betekent flexibele slagkracht tegen lagere kosten. Het platform van Proud Experts is efficiënt, schaalbaar en modulair opgebouwd. We bekijken wat je nodig hebt en implementeren specifieke wensen en beleid van je organisatie nauwgezet. Proud Experts werkt effectief en snel: we nemen eigenaarschap over de dossiers en beoordelen aanvragen binnen 24 uur.

  • Dedicates teams per opdrachtgever
  • 20% schaalbare capaciteitsinzet op weekbasis
  • Beoordeling dossiers binnen 24 uur na aanlevering
  • Hoge First Time Right (FTR)
  • Heldere SLA, kwalitatieve rapportages en realtime inzicht in de KPI's

In handen van Experts

Dat wij trots zijn op onze mensen is een understatement. Onze Experts werken in dedicated teams voor onze opdrachtgevers, vanuit huis of op kantoor. Ze zijn deskundig, flexibel en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Daar selecteren we ze op. Daar selecteren ze ons op. 

Istockphoto 1177384544 2048X2048
Istockphoto 1177384544 2048X2048 Istockphoto 1177384544 2048X2048

Datagedreven optimalisatie

Verwacht niets minder dan kwalitatieve output en resultaten van ons. Zodra het project van start gaat zorgen we ervoor dat je altijd zicht houdt op de operationele performance, desgewenst in real time. Vooraf definiëren we de datapunten die we doorlopend uitmeten. Dat levert een stroom aan inzichten op. Die zijn niet voor de bühne, maar om processen iedere dag verder te verbeteren. 

Datagedreven PE
Datagedreven PE Datagedreven PE

Kwaliteit en compliance

Samenwerken met Proud Experts betekent complete afhechting van compliance-vereisten en een kwaliteitscyclus die is gericht op voortdurend verbeteren. Daarbij nemen we ook inzichten uit andere projecten mee. We beschikken over een eigen AFM-vergunning en ISO 27001 certificering.

AFM ISO
AFM ISO AFM ISO

Ons bezoekadres

Proud Experts

St. Canisiussingel 19D

6511 TE Nijmegen

call
024 204 8800
plane
info@proudexperts.com
Contact Contact Contact

Contact

Wat is jouw uitdaging?

Wil je meer weten over wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek -digitaal of op anderhalve meter- is makkelijk gemaakt. Vul hiernaast je gegevens in en je hoort snel van ons!

valid invalid
valid invalid
valid invalid
valid invalid
Verstuur