Nieuws   Proud Experts

we are_ on tour!

Wij zijn in het trotse bezit van custom made 'Proud Bikes'! In samenwerking met Bikewerk, een Nijmeegse maatschappelijke onderneming, zijn deze stoere stadsfietsen tot stand gekomen. Bikewerk is onderdeel van Pluryn. Meedoen in de samenleving staat centraal bij maatschappelijke ondernemingen. Het zijn echte bedrijven waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek vinden om te leren en te werken.

header image

Custom made

Je hebt fietsen en je hebt custom made fietsen. Onze custom made 'Proud Bikes' zijn ontstaan om onze medewerkers de mogelijkheid te bieden zich op een gezonde en snelle manier te verplaatsen. Het op en neer pendelen tussen onze twee vestigingen (Oranjesingel - Sint Annastraat) is nu wel heel gemakkelijk.

Samenwerking Bikewerk

Als Nijmeegs bedrijf vinden we het belangrijk samenwerkingen op te zoeken met bedrijven, die net als wij, iets moois willen neerzetten. Die samenwerking hebben we gevonden in Bikewerk. Bikewerk is een maatschappelijke onderneming en onderdeel van het overkoepelende Pluryn. Medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt worden door erkende leermeesters de kneepjes van het vak geleerd.

Wij zijn heel trots op deze mooie samenwerking en zullen ons, met diezelfde trots, al fietsend door de stad voortbewegen.