Managed Outsourcing   Proud Experts
Hypotheekadviseur Proud Experts 2000 Hypotheekadviseur Proud Experts 2000 Hypotheekadviseur Proud Experts 2000

Hypotheekadvies

jumping arrow
full width image
bouncing arrow

Full service advies

 

Uw full service platform voor hypotheekadvies staat voor u klaar bij Proud Experts. We zetten in korte tijd een fysiek gescheiden en dedicated adviesorganisatie voor u op die direct vanaf het begin op het gewenste niveau opereert. Wft-gediplomeerde Experts verzorgen de advisering in projectteams die probleemloos meeschalen met de marktvraag. Desgewenst maakt u gebruik van onze white-label adviesapplicatie en andere front office voorzieningen.

Slagkracht en flexibiliteit

Hypotheekadvies bij Proud Experts betekent flexibele slagkracht tegen lagere kosten. Het platform van Proud Experts is efficiënt, schaalbaar en modulair opgebouwd. We bekijken wat u nodig heeft en implementeren uw specifieke wensen en beleid één op één. Efficiency en klantbeleving worden cyclisch verbeterd, de lijnen naar de operatie staan altijd voor u open en via een overzichtelijk dashboard houdt u voortdurend zicht op de operationele performance.

Advies Highlights
Advies Highlights Advies Highlights

In handen van Experts

Dat wij trots zijn op onze mensen is een understatement. Onze Experts werken in dedicated teams voor onze opdrachtgevers, vanuit huis of op kantoor. Ze zijn deskundig, flexibel en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Daar selecteren we ze op. Daar selecteren ze ons op. 

Onze Mensen Hypotheekadviseur2
Onze Mensen Hypotheekadviseur2 Onze Mensen Hypotheekadviseur2

Klantbeleving en efficiency

Proud Experts realiseert klantervaringen die de verwachtingen van u én uw klanten overtreffen. We combineren een data-driven aanpak met brede expertise op het vlak van customer en user experience. We maken het aanleveren van benodigde informatie makkelijk en werken met een vaste beslisboom om het adviesproces te kaderen en stoomlijnen. De klant houdt voortdurend zicht op het proces en wordt transparant, volledig en zo vroeg mogelijk geïnformeerd over impactvolle keuzes. Zo wordt de basis gelegd voor een advies dat het klantbelang voorop stelt en in lijn ligt met zijn of haar wensen en behoeften.

Bijzonderbeheer2 (1)
Bijzonderbeheer2 (1) Bijzonderbeheer2 (1)

Kwaliteit en compliance

Samenwerken met Proud Experts betekent complete afhechting van compliance-vereisten en een kwaliteitscyclus die is gericht op voortdurend verbeteren. Daarbij nemen we ook inzichten uit andere projecten mee. We beschikken over een eigen AFM-vergunning en ISO 27001 certificering.

AFM ISO
AFM ISO AFM ISO

Ons bezoekadres

Proud Experts

Oranjesingel 1

6511 NJ Nijmegen

call
024 204 8800
plane
info@proudexperts.com
Vac Contact Vac Contact Vac Contact

Contact

Wat is uw uitdaging?

Wilt u meer weten over wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek -digitaal of op anderhalve meter- is makkelijk gemaakt. Vul hiernaast uw gegevens in en u hoort snel van ons!

valid invalid
valid invalid
valid invalid
valid invalid
Verstuur
Proud Experts Managed Outsourcing Sfeer Proud Experts Managed Outsourcing Sfeer Proud Experts Managed Outsourcing Sfeer

Uw BPO partner

Managed outsouring door Proud Experts levert u meer op dan operationele kostenbesparingen. Wij zijn uw strategische partner om de kwaliteit en efficiency van uw bedrijfsprocessen te verbeteren, de klantbeleving te verhogen en resultaten te maximaliseren. Uw uitdaging komt in handen van dedicated teams, waarbij u profiteert van onze brede en courante expertise en maximale operationele wendbaarheid. Onze Experts nemen integraal eigenaarschap over uw klantprocessen, zodat u zich met een gerust hart kunt richten op uw kernactiviteiten.