Managed Outsourcing   Proud Experts
Pexels Andrea Piacquadio 840996 Pexels Andrea Piacquadio 840996 Pexels Andrea Piacquadio 840996

Hypotheek- en kredietacceptatie

jumping arrow
full width image
bouncing arrow

Ready to go!

 

Uw full service platform voor hypotheek- en kredietacceptatie staat voor u klaar bij Proud Experts. Het bedieningsconcept is al up & running in lopende projecten, compleet met ingespeelde processen, operationeel- en capaciteitsmanagement en technische infrastructuur. We sluiten de operatie naadloos aan op uw mid- en backoffice. U prikt in op de onderdelen van ons platform die u nodig heeft en wij zorgen voor een kostenbesparend proces dat de servicebeleving van uw klanten altijd op één zet.

Slagkracht en flexibiliteit

Hypotheek- en kredietacceptatie bij Proud Experts betekent flexibele slagkracht tegen lagere kosten. Het platform van Proud Experts is efficiënt, schaalbaar en modulair opgebouwd. We bekijken wat u nodig heeft en implementeren uw specifieke wensen en beleid één op één. We werken effectief en snel: we nemen eigenaarschap over de dossiers en aanvragen worden binnen 24 uur beoordeeld. 

Acceptatie Highlights (1)
Acceptatie Highlights (1) Acceptatie Highlights (1)

In handen van Experts

Dat wij trots zijn op onze mensen is een understatement. Onze Experts werken in dedicated teams voor onze opdrachtgevers, vanuit huis of op kantoor. Ze zijn deskundig, flexibel en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Daar selecteren we ze op. Daar selecteren ze ons op. 

Istockphoto 1177384544 2048X2048
Istockphoto 1177384544 2048X2048 Istockphoto 1177384544 2048X2048

Datagedreven optimalisatie

Verwacht niets minder dan kwalitatieve output en resultaten van ons. Zodra het project van start gaat zorgen we ervoor dat u altijd zicht houdt op de operationele performance, desgewenst in real time. Vooraf definiëren we de datapunten die we doorlopend uitmeten. Dat levert een stroom aan inzichten op. Die zijn niet voor de bühne, maar om processen iedere dag verder te verbeteren. 

Datagedreven PE
Datagedreven PE Datagedreven PE

Kwaliteit en compliance

Samenwerken met Proud Experts betekent complete afhechting van compliance-vereisten en een kwaliteitscyclus die is gericht op voortdurend verbeteren. Daarbij nemen we ook inzichten uit andere projecten mee. We beschikken over een eigen AFM-vergunning en ISO 27001 certificering.

AFM ISO
AFM ISO AFM ISO

Ons bezoekadres

Proud Experts

Oranjesingel 1

6511 NJ Nijmegen

call
024 204 8800
plane
info@proudexperts.com
Vac Contact Vac Contact Vac Contact

Contact

Wat is uw uitdaging?

Wilt u meer weten over wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek -digitaal of op anderhalve meter- is makkelijk gemaakt. Vul hiernaast uw gegevens in en u hoort snel van ons!

valid invalid
valid invalid
valid invalid
valid invalid
Verstuur
Proud Experts Managed Outsourcing Sfeer Proud Experts Managed Outsourcing Sfeer Proud Experts Managed Outsourcing Sfeer

Uw BPO partner

Managed outsouring door Proud Experts levert u meer op dan operationele kostenbesparingen. Wij zijn uw strategische partner om de kwaliteit en efficiency van uw bedrijfsprocessen te verbeteren, de klantbeleving te verhogen en resultaten te maximaliseren. Uw uitdaging komt in handen van dedicated teams, waarbij u profiteert van onze brede en courante expertise en maximale operationele wendbaarheid. Onze Experts nemen integraal eigenaarschap over uw klantprocessen, zodat u zich met een gerust hart kunt richten op uw kernactiviteiten.