Managed Outsourcing   Proud Experts

Doorontwikkeling

Onze BPO services eindigen niet bij de realisatie. Tijdens een project kijken wij voortdurend naar mogelijkheden om processen verder te optimaliseren en automatiseren en kijken we naar doorontwikkeling van onze Proud Experts.

header image

Optimalisatie

De uitgebreide BPO services die we aanbieden zijn een resultaat van onze jarenlange ervaring met Business Process Outsourcing en de expertise die we hierin hebben opgebouwd. Deze expertise zetten we in om bedrijfsprocessen in te richten en door te ontwikkelen. Onze Power BI rapportagemogelijkheden bieden structureel inzicht in de resultaten van onze opdrachten. Dit inzicht gebruiken we om efficiencyslagen te maken en de projectinrichting verder te optimaliseren. We maken gebruik van de agile werkwijze om veranderingen gestructureerd en overzichtelijk door te voeren, waarbij er continu geschakeld wordt met onze opdrachtgevers. De output is toegevoegde waarde in efficiëntie en een hogere klantbeleving.

Innovatie

In samenwerking met onze partner Proud Nerds en andere relevante partners ontwikkelen wij innovatieve oplossingen op het gebied van Full Experience (FX). We hebben ervaring met het implementeren van nieuwe bedieningskanalen of -concepten en bieden de ruimte om innovatieve oplossingen laagdrempelig te toetsen. Dankzij deze BPO services krijgen onze opdrachtgevers de mogelijkheid om kennis te maken met nieuwe technologieën.

Kwaliteit

We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Samen met onze opdrachtgevers bespreken we welke uitgangspunten we hanteren en op welke manier we kwaliteitsverbeteringen doorvoeren. De werving, opleiding en coaching van onze medewerkers speelt daarin een grote rol. Daarom bieden wij onze Proud Experts niet alleen de benodigde opleidingen, maar krijgen zij ook de mogelijkheid om zichzelf door te ontwikkelen aan de hand van aanvullende opleidingen, masterclasses en kennissessies. Wij geloven namelijk dat ook de Employee Experience aandacht verdient.

Meer weten?

Op weg naar de Full Experience

Lees hoe Proud Experts Customer Experience en User Experience integreert.