Managed Outsourcing   Proud Experts
Claims Handling Proud Experts 7 Claims Handling Proud Experts 7 Claims Handling Proud Experts 7

Claims Handling

jumping arrow
full width image
bouncing arrow

Efficiënte slagkracht

 

Claims handling door Proud Experts levert u forse operationele kostenbesparingen op, terwijl u tegelijk investeert in kwaliteit en klantbeleving. Onze Experts beschikken over de benodigde specialistische kennis en langjarige ervaring in schade-behandelingtrajecten. Onze managed oplossing ontzorgen en voorzien u van operationele ondersteuning in uw front-, mid- en backoffice, zodat uw specialisten zich kunnen richten op hun kerntaken van het verzekeren en relatiebeheer.

Managed support

Proud Experts biedt managed ondersteuning bij afwikkeling van schadeclaims. We beantwoorden binnenkomende vragen, verwerken rapporten en correspondentie, handelen klachten af, verzamelen bewijsstukken, betalingsgegevens en andere aanvullende informatie. We kunnen de behandeling van dossiers integraal overnemen of delen van het proces verzorgen.

Claimshandling Highlights2
Claimshandling Highlights2 Claimshandling Highlights2

Datagedreven optimalisatie

Verwacht niets minder dan kwalitatieve output en resultaten van ons. Zodra het project van start gaat zorgen we ervoor dat u altijd zicht houdt op de operationele performance, desgewenst in real time. Vooraf definiëren we de datapunten die we doorlopend uitmeten. Dat levert een stroom aan inzichten op waarmee we de processen iedere dag verder verbeteren.

Data Analyse
Data Analyse Data Analyse

Kwaliteit en compliance

Samenwerken met Proud Experts betekent complete afhechting van compliance-vereisten en een kwaliteitscyclus die is gericht op voortdurend verbeteren. Daarbij nemen we ook inzichten uit andere projecten mee. We beschikken over een eigen AFM-vergunning en ISO 27001 certificering.

AFM ISO
AFM ISO AFM ISO

Ons bezoekadres

Proud Experts

Oranjesingel 1

6511 NJ Nijmegen

call
024 204 8800
plane
info@proudexperts.com
Vac Contact Vac Contact Vac Contact

Contact

Wat is uw uitdaging?

Wilt u meer weten over wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek -digitaal of op anderhalve meter- is makkelijk gemaakt. Vul hiernaast uw gegevens in en u hoort snel van ons!

valid invalid
valid invalid
valid invalid
valid invalid
Verstuur
Proud Experts Managed Outsourcing Sfeer Proud Experts Managed Outsourcing Sfeer Proud Experts Managed Outsourcing Sfeer

Uw BPO partner

Managed outsouring door Proud Experts levert u meer op dan operationele kostenbesparingen. Wij zijn uw strategische partner om de kwaliteit en efficiency van uw bedrijfsprocessen te verbeteren, de klantbeleving te verhogen en resultaten te maximaliseren. Uw uitdaging komt in handen van dedicated teams, waarbij u profiteert van onze brede en courante expertise en maximale operationele wendbaarheid. Onze Experts nemen integraal eigenaarschap over uw klantprocessen, zodat u zich met een gerust hart kunt richten op uw kernactiviteiten.