Managed Outsourcing   Proud Experts
Bijzonderbeheer2 (1) Bijzonderbeheer2 (1) Bijzonderbeheer2 (1)

Beheer

jumping arrow
full width image
bouncing arrow

Effectieve prep

 

Proud Experts ontwikkelt doeltreffende oplossingen binnen het domein (bijzonder) beheer. We zorgen voor een gestroomlijnd proces dat leidt tot effectieve afhechting van dossiers, binnen heldere en samen met u opgestelde kaders. Met Proud Experts kiest u voor efficiencywinst en verregaande ontzorging, zodat uw adviseurs zich kunnen richten op slagvaardige ondersteuning op de weg naar rendementsherstel voor uw eindklanten. 

Ontzorg uw adviseurs

Onze Experts verzorgen de klantbenadering, routeren en verwerken aangeleverde data en voeren de benodigde checks uit. Het resultaat is dat uw adviseurs voortaan aan de slag kunnen met complete dossiers. U behoudt altijd zicht op onze operationele performance en vooraf gedefinieerde datapunten leveren een stroom aan inzichten op die we gebruiken om processen doorlopend te optimaliseren.

Beheer HL (1)
Beheer HL (1) Beheer HL (1)

In handen van Experts

Dat wij trots zijn op onze mensen is een understatement. Onze Experts werken in dedicated teams voor onze opdrachtgevers, vanuit huis of op kantoor. Ze zijn deskundig, flexibel en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Daar selecteren we ze op. Daar selecteren ze ons op. 

Front Office
Front Office Front Office

Kwaliteit en compliance

Samenwerken met Proud Experts betekent complete afhechting van compliance-vereisten en een kwaliteitscyclus die is gericht op voortdurend verbeteren. Daarbij nemen we ook inzichten uit andere projecten mee. We beschikken over een eigen AFM-vergunning en ISO 27001 certificering.

AFM ISO
AFM ISO AFM ISO

Ons bezoekadres

Proud Experts

Oranjesingel 1

6511 NJ Nijmegen

call
024 204 8800
plane
info@proudexperts.com
Vac Contact Vac Contact Vac Contact

Contact

Wat is uw uitdaging?

Wilt u meer weten over wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek -digitaal of op anderhalve meter- is makkelijk gemaakt. Vul hiernaast uw gegevens in en u hoort snel van ons!

valid invalid
valid invalid
valid invalid
valid invalid
Verstuur
Proud Experts Managed Outsourcing Sfeer Proud Experts Managed Outsourcing Sfeer Proud Experts Managed Outsourcing Sfeer

Uw BPO partner

Managed outsouring door Proud Experts levert u meer op dan operationele kostenbesparingen. Wij zijn uw strategische partner om de kwaliteit en efficiency van uw bedrijfsprocessen te verbeteren, de klantbeleving te verhogen en resultaten te maximaliseren. Uw uitdaging komt in handen van dedicated teams, waarbij u profiteert van onze brede en courante expertise en maximale operationele wendbaarheid. Onze Experts nemen integraal eigenaarschap over uw klantprocessen, zodat u zich met een gerust hart kunt richten op uw kernactiviteiten.